All-in brochette

Brochetterie Den Bruul leent zich uitstekend voor allerlei grote & kleine feesten. Heeft u een communicant volgend jaar, een jaarlijks familiefeest, of verdienen u en uw werknemers een extra duwtje in de rug? Daarvoor hebben wij onze All-in formule: drie uur kan u genieten van al de pareltjes van het gevarieerd buffet, met als hoogtepunt de door u samengestelde brochette! Drank inbegrepen dus geen verrassingen met de totale kostprijs.

All-in paprika

Het All-in pakket:

  •  Keuze uit 2 verse soepen met  stokbrood, ciabatta’s, bruine- of witte broodjes…
  • Daarna kan u uw keuze maken uit een selectie warme en koude voorgerechten
  • Stel zelf uw brochette samen, kies uit verschillende soorten vis of vlees…
  • Geef ze aan de chef en zij zal ze smakelijk bijkruiden en grillen!
  • Kies bij uw brochette de gewenste bijgerechten, warme en koude groenten, de gepaste aardappelgerechten, de juiste sausjes…
  • Afsluiten doen we met koffie/thee en dessertenbuffet! Taarten, ijs…

Gedurende deze drie uur kan je onbeperkt gebruik maken van ons drankenbuffet (wijnen, pils, frisdranken, water, koffie).

All-in voorgerecht

Het All-in pakket is beschikbaar aan € 45 per persoon voor drie uur, of aan € 41 voor twee uur. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 3 per levensjaar; iemand van 7 jaar betaalt dus € 21.  Zeker voor grotere groepen raden we u ten stelligste aan om het pakket van drie uur tafelen te kiezen, zo hebt u de kans om van alle buffetten te proeven en met iedereen wat bij te praten.
* Tijdens de weekdagen gaat de brochetterie enkel door vanaf 30 personen
** Bij een annulatie de dag zelf wordt het voorschot niet teruggestort

All-in zaal

Voordelige combinatie mogelijk met bowling en binnenspeeltuin:

Voor maar € 9 kan u 2 uur bowlen, ideaal om wat calorieën te verbranden na al dat eten! Om het wat extra spannend te maken kan u, op vrijdag & zaterdag vanaf 20u, opteren voor jeneverbowling voor maar € 1 extra. Als u op het aangegeven moment een strike gooit, krijgt uw bowlingtafel een jenevertje! Tijd om wat groepsdruk uit te oefenen…

Opmerking: drank tijdens de bowling zit niet inbegrepen in de prijs. De combinatie met bowling is mogelijk vanaf  5 personen, anders betaalt u per spel aan het normale tarief. 

Meer info: www.bowlingbruul.be 

Van de kids kunnen we moeilijk verwachten dat ze 3 uur lang op een stoel blijven zitten om te luisteren naar  het gezaag van nonkel Sus. Zij kunnen zich uitleven in Circus Bruul en u kan ze uitgeput mee naar huis nemen! Ideaal… Toegang naar Circus Bruul bedraagt slechts € 6 ipv € 8, als u dit combineert met de All-in formule.

Meer info: www.circusbruul.be